IT-palvelut

Oamkissa IT-palvelut tuottavat Oamkin opiskelijoiden ja henkilöstön tarvitsemat IT-palvelut. Jokaiselta kampukselta löytyy palvelupiste, joilla on omat aukioloajat. Oamkin opiskelijat saavat käyttöönsä useita verkkopalveluita, kuten sähköpostin, opiskelijaintra Oivan, pilvitallennustilan ja verkko-opiskeluympäristön. Saat käyttäjätunnukset ja sinut perehdytetään järjestelmien käyttöön heti opintojen alussa.

Opiskelijana saat myös käyttöösi IT-tuen. Ongelmatilanteissa voit ensin etsiä ratkaisua IT-palveluiden ohjesivustolta https://it.oamk.fi/. Jos et löydä ohjeista ratkaisua, voit ottaa yhteyttä IT-palveluihin sähköpostilla helpdesk@oamk.fi. Voit myös soittaa tukipuhelimeen (puh. 020 6110 205), joka päivystää arkisin 8:00-20:00.

Oamkin Kotkantien, Kontinkankaan ja Teuvo Pakkalan kadun kampuksilla on käytössä SafeQ -turvatulostus. Läsnäoleville opiskelijoille annetaan tulostamista varten tulostussaldo, jota voit tarvittaessa ostaa lisää. Ohjeet turvatulostamiseen löydät it-palveluiden sivulta https://it.oamk.fi/5713. Myös tulostimen käyttöön perehdytetään opintojen alussa.