Tervehdys uusi oamkilainen!

Kuva: Laure Kurkela

Lukijalle

Uusi opiskelija, olet nyt uuden elämäntilanteen edessä. Mielessäsi pyörii monia kysymyksiä, joihin tulet varmasti saamaan vastauksia viimeistään syksyllä. Olemme koonneet sinulle tämän oppaan, jotta vastauksissa päästäisiin ainakin alkuun. Oppaasta löydät hyödyllistä tietoa opiskelusta, opiskelijaelämästä, uudesta kotikaupungistasi, hyvinvoinnista – sanotaan siis näin, että aika monesta asiasta. Siihen kysymykseen mihin et löydä vastausta tästä, vastaa sinun oma tuutorisi ensi syksynä.

Toivomme, että kyselysi ei lopu ensimmäisen vuoden syksyyn. Ole aktiivinen, kysy ja kyseenalaista – niin me kaikki kehitymme omissa toimissamme ja itsemme kanssa. Meillä opiskelijakunnalla on tässä myös tärkeä tehtävä, sillä ”Opiskelijakunnan tehtävänä on omalta osaltaan valmistaa opiskelijoita aktiiviseen, valveutuneeseen ja kriittiseen kansalaisuuteen.”

Ammattikorkeakoulu ja opiskelijakunta omalta osaltaan valmistavat sinua tulevaisuuteen, mutta suurimman osan rakennustyöstä teet itse. Matkasi alkaa pian – oletko valmis?

Antoisia lukuhetkiä!

Elli Tervo
Päätoimittaja, Uuden opiskelijan opas
Viestinnän ja kansainvälisten asioiden asiantuntija, Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta OSAKO