Oamkin toimipaikat

Oulun ammattikorkeakoululla on Oulussa kolme kampusta: Teuvo Pakkalan kadun kampus Raksilassa, Kontinkankaan kampus nimensä mukaisesti Kontinkankaalla ja Kotkantien kampus Kaukovainiolla. Lisäksi Oamkilla on kampus Oulaisissa. Vaikka oma kampus onkin se, jossa pääasiassa aikaa vietetään, on hyvä tietää mistä muut kampukset löytyvät. Voit käydä esimerkiksi aterioimassa opiskelijahintaan millä tahansa kampuksella.

Kotkantien kampus

Kotkantien kampuksella opiskellaan kulttuurin, luonnonvara-alan ja tekniikan aloja. Kampuksella on tekniikan opiskelijoiden koulutusalajärjestö OTE ry:n ylläpitämä myymälä, kaksi opiskelijaravintolaa ja kirjasto. Myös Oamkin hallintoyksikkö ja viestintäpalvelut sijaitsevat Kotkantiellä. Kotkantien kampukselle pääset busseilla 1, 2, 14, 20, 21, 22, 23 ja 35.

Kulttuurialalla aloittaa kanssasi miltei 100 opiskelijaa. Heistä medianomit opiskelevat viestintää: journalisteista tulee toimittajia tai tiedottajia, visuaalisen suunnittelun suuntautumisvaihtoehdosta graafikkoja. Musiikkipedagogit opiskelevat klassista tai pop/jazz-musiikkia ja tanssinopettajat showtanssia, paritanssia, kansantanssia, nykytanssia ja balettia.

Luonnonvara-alalla, Oamkin pienimmällä koulutusalalla, aloittaa noin 35 uutta opiskelijaa. Maaseutuelinkeinoja opiskelevat valmistuvat agrologeiksi ja he voivat toimia vaikkapa maanviljelijöinä, kunnan tai kaupungin maaseutujohtajina tai ympäristöhallinnon viranomaisina.

Jos olet tekniikan opiskelija, olet yksi noin 500:sta uudesta tekniikan opiskelijasta. Tekniikan alalta valmistuu mm. konetekniikan, sähkö- ja automaatiotekniikan sekä tieto- ja viestintätekniikan insinöörejä. Tekniikan alalla opiskellaan myös rakennusarkkitehdiksi ja rakennusmestariksi ja löytyypä sieltä myös englanninkielinen tutkinto-ohjelma tietotekniikasta; BEng, Information Technology.

Ylempinä korkeakoulututkintoina on Kotkantien kampuksella tänä syksynä aloittamassa teknologialiiketoiminta, maaseudun kehittäminen, kulttuurituottaminen ja luova talous sekä Education Entrepreneurship.

Teuvo Pakkalan kadun kampus

Raksilassa lähellä Oulun jäähallia sijaitsevalta Teuvo Pakkalan kadun kampukselta löytyy koulutusalajärjestö Outo ry:n ylläpitämä kahvila Café Càrma, sekä opiskelijaravintola ja kirjasto. Kampuksella aloittaa miltei 350 liiketalouden ja tietojenkäsittelyn opiskelijaa. He ovat tulevia tradenomeja.

Teuvo Pakkalan kadun kampuksella eli lyhyemmin TPK:lla, on myös englannin kielinen tutkinto-ohjelma; BBA, Bachelor of International Business eli puhekielessä DIB. Voit myös opiskella liiketalouden ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon yrittäjyydestä ja liiketoimintaosaamisesta.

Kontinkankaan kampus

Kontinkankaan kampus sijaitsee Kontinkankaalla Kiviharjuntien ja Professorin tien välissä, lähellä Oulun yliopistollista sairaalaa. Kampukselta löytyy mm. opiskelijaravintola, kirjasto sekä 3B-siiven päädystä koulutusalajärjestö OSASTO ry:n Hyvän Onnen Kahvio. Myös ammatillinen opettajakorkeakoulu sijaitsee Kontinkankaan kampuksella.

Parhaiten kampukselle pääsee pyörällä. Voit myös tulla bussilla Kajaanintielle ja kävellä sieltä kampukselle. City-bussin linja B kulkee suoraan kampukselle.

Kontinkankaan kampuksella järjestetään ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa sosiaali- ja terveysalan koulutusta peräti yhdessätoista tutkinto-ohjelmassa. Kampuksella on tänä syksynä miltei 500 uutta opiskelijaa. Sosiaali- ja terveysala onkin Oamkin toiseksi suurin koulutusala tekniikan jälkeen. Kampukselta valmistuu muun muassa sosionomeja, suuhygienistejä, optometristejä, sairaanhoitajia, toimintaterapeutteja, kätilöitä, fysioterapeutteja ja bioanalyytikkoja. Voit myös opiskella sosiaali- ja terveysalan ylemmän korkeakoulututkinnon ensihoidon kehittämisen ja johtamisen ohjelmassa, sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisen ja johtamisen ohjelmassa tai terveyspalveluiden asiantuntija ja uudistaminen -ohjelmassa.

Oulaisten kampus

Noin 100 kilometrin päässä Oulusta sijaitsevalla Oulaisten kampuksella järjestetään sosiaali- ja terveysalan koulutusta monimuoto-opetuksena. Oulaisissa aloittaa tänä syksynä miltei 50 hoitotyön opiskelijaa, jotka valmistuvat sairaanhoitajiksi. Oulaisten kampus sijaitsee Oulaskankaan sairaalan lähettyvillä ja sieltä löytyy mm. ravintola ja kirjasto.

Pelikampus

Oulu Game LAB toimii osana Rantakadulla sijaitsevaa pelikampusta, joka on kansainvälinen peli- ja media-alan keskittymä. Oulu Game LAB tarjoaa 75 op:n pelialan opinnot 3.-4. vuoden opiskelijoille.

MAINOS